Contact & Consultanta

Mobil: 0729.627.247 ; 0723.229.623
Fix: 0372.912.497 
Fax: 0372.87.89.03
e-mail: office@farapanadecurent.ro

Despre noi

Sigla vladiSuntem o companie specializata in constructia de solutii alternative pentru asigurarea curentului electric. Nu vindem doar generatoare electrice, ci solutii care se potrivesc nevoilor tale, iar proiectele pe care le-am realizat ne recomanda ca profesionisti in domeniu.

Intelegem ca achizitionarea unui generator electric poate fi de multe ori complicata deoarece trebuie tinut cont de o serie de factori din teren pentru ca echipamentul sa vina in intimpinarea nevoilor pe care trebuie sa le satisfaca. De aceea am ales sa construim solutii, nu sa vindem pur si simplu produse, astfel incat clientul sa beneficieze in urma investitiei facute atat de performantele optime dar si de suportul specializat absolut necesar pe toata durata de viata a echipamentului.

Ne ocupam de tot ceea ce implica un proiect de achizionare, instalare si intretinere a unui generator de curent. In faza pre-vanzare analizam impreuna cu clientul situatia din teren, facem masuratori discutam toate detaliile, inclusiv bugetul, dupa care trecem la sugestii de echipamente care sa se incadreze in concluziile analizei din teren realizate. Odata ce clientul a ales echipamentul, ne ocupam de tot ce inseamna transport, montaj si punere in functiune. De asemenea, facem si un instructaj de utilizare astfel incat echipamentul sa functioneze corect. Odata ce generatorul a fost instalat si pus in functiune, proiectul continua cu intretinerea periodica a acestuia, efectuarea reviziilor atat in perioada de garantie cat si in post-garantie.

Lucrarile noastre sunt efectuate cu personal certificat ANRE (Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei). Inginerii nostrii au obtinut din partea ANRE certificari 2A si 2B, care le atesta statutul de specialisti in executie si proiectare de sisteme electrice.

Echipamente performante si fiabile

Oferim garantia calitatii lucrarilor noastre atat prin profesionalismul specialistilor, cat si prin calitatea echipamentelor folosite. Propunem solutii de grupuri electrogene cu diferite motorizari, precum: Kipor, Daewoo Doosan, Perkins, Dewerek, Stager. Va recomandam motorizari diferite, in functie de regimul de functionare de care aveti nevoie.

logo-motorizari-generatoare-de-curent

Mai mult, echipamentele pe care le vindem sunt produse conforme cu standardele ISO9000 si ISO14000, oferind astfel garantia respectarii normativelor de mediu si securitate care actioneaza in favoarea calitatii produselor.

Valdiom Tools distribuie o gama completa de generatoare electrice profesionale, industriale sau rezidentiale.

Pentru intrebari detalii sau consultanta gratuita, nu ezitati sa ne contactati!