Contact & Consultanta

Mobil: 0729.627.247 ; 0723.229.623
Fix: 0372.912.497 
Fax: 0372.87.89.03
e-mail: office@farapanadecurent.ro

Garantie Produse/Service

 

Garantie Produse

icon-wrench-800x800S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L. colaboreaza cu cele mai bune service-uri autorizate pentru toate echipamentele pe care le comercializeaza, atat pentru perioada de garantie cat si pentru perioada post-garantie.

Promptitudinea si calitatea reparatiilor ne recomanda ca un partener de incredere. Pentru toate reparatiile asiguram garantie pe o perioada de 3 luni.

Firma VLADICOM  TOOLS S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie. 

Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel :

  • • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice.
  • • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice.Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. services-iconUtilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, utilajul defect. Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service.

La predarea utilajului, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport ) nu sunt suportate de S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L, ci de catre proprietarul utilajului.

manufacturing-icons-02-edDrepturile consumatorului sunt in confomitate cu legea 449/2003 modificata. Termenul de rezolvare al reclamatiilor este de maximum 15 zile calendaristice. Modalitatile de asigurare a garantiei sunt : intretinere - reparare - inlocuire.

Garantia se pierde daca:

- Seria si codul de model al produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu mai sunt vizibile)
- Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat
- S-au folosit materiale, piese de schimb sau consumabile contrafacute
- Nu au fost efectuate operatiile periodice de revizie si intretinere in garantie

- Produsul a fost suprasolicitat, utilizat incorect sau in alte scopuri decat cele prevazute in cartea tehnica

- S-au adus modificari constructive produsului, in afara indicatiilor si acordului producatorului

- Echipamentul a fost avariat de catre fenomene naturale (traznet, inundatie, cutremur etc.), incendii, accidente, neglijenta in exploatare sau deteliorari cauzate de o manipulare defectuoasa.

In cazul solicitarii nejustificate a garantiei, clientul va suporta plata manoperei de diagnosticare a produsului.
Termenul de rezolvare a reclamatiilor este de maxim 15 zile calendaristice.

Durata medie de utilizare a produsului este de 10 ani. Se asigura contra cost reparatii in afara perioadei de garantie pe toata durata de viata a produsului.

Service la Nivel National

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri,  S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L colaboreaza cu o retea de service-uri la nivel national.service-national

Suntem prezenti in toate marile orase :  Arad, Bucuresti, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara si continuam sa ne extindem.